БОЛГАРСТРОЙ

За Нас

Фокусираме се основно върху строителството на домове и жилища: от компактни и комфортни до просторни и луксозни жилищни имоти в къщи и блокове, които представяме с търговската марка KORONA ESTATE

Болгарстрой

КАЧЕСТВО, ИНДИВИДУАЛНОСТ, ексклузивност И ИНОВАЦИЯ ПОД ЕДИН ПОКРИВ – СПОРЕД ВАШИЯ ВКУС

 • Удобство - Перфектната локация за Вашия образ на живот
 • Уникалност - Ексклузивни форми на апартаменти
 • С мисъл - Полезни услуги и подръжка
 • Комфорт - Широк диапазон от различни класове на жилища
 • Стил - Широк избор от довършителни работи според вашия вкус
 • Планиране – Идеални разпределения, всеки м2 е за живот
 • Благоустройство - Изградена удобна инфраструктура
 • Местоположение - Тих и спокоен квартал, контрол на достъпа, охрана и видеонаблюдение
корона2
Нашата философия е хармонията

С изграждането на всеки наш проект, ние се стремим да постигнем хармония във взаимоотношенията си с хората, сътрудничество за цял живот, породено от доверие и уважение.

Нашата цел - е развитието

Постоянно изучаваме новите тенденции в архитектурата и строителството и се стремим да създаваме дизайнерски, многофункционални и екологично съобразни проекти, които и занапред ще продължат да отговарят на интересите на Вас, нашите клиенти.

БОЛГАРСТРОЙ

Кои сме ние?

БОЛГАРСТРОЙ е вертикално интегрирана структура, в която влизат компании, реализиращи всички стадии на инвестиционно-строителния процес, в това число маркетинг, продажби и последваща подръжка и управление на имоти.

Като естествен процес на развитие, за да разграничим инвестиционната от строителната дейност през 2009 г., създадохме “БОЛГАРСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД.

Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, друга компания, „БОЛГАРСТРОЙ МЕНИДЖМЪНТ“ част от големия холдинг, често поема и комплексния им мениджмънт.
Добрите управленски практики, внедрените стандарти (ISO 9001) и лидерството дават енергия на компанията, но това, което дава качество и класа е доверието, което нашите клиенти заявяват. Членовете на екипа ни добавят стойност на бизнес модела, който развиваме.

„БОЛГАРСТРОЙ” ЕООД работи в тясно сътрудничество с високо квалифицирани и вече доказали се изпълнители на строителни обекти.

За реализацията на проектите си използваме съвременни технологии и залагаме на високо качество при подбора на материалите.

Новаторските идеи и разчупения мироглед на нашите архитекти ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в строителния бизнес.

Ние залагаме на съвременно енергийно управление и опазване на околната среда – за ефективни решения на най – високо технологично ниво. Ето защо в своите сгради и комплекси отделяме голямо внимание на фасадите, изолацията, използването на зелена енергия и озеленяването.

За нас няма невъзможни неща, нашето мото е: „Качество, професионализъм, отговорност и иновативност“!

Нашата отговорност е да дадем на клиента Дом.

 • Дом - функционален и естетически удобен
 • Дом - с ниски режийни сметки
 • Дом - който е построен в здравословна среда
 • Дом – чиято пазарна стойност расте с времето
project_01_0001_v2
project_01_0002_v2